Middeleeuwers in drievoud: hun woonplaats, verwantschap en voeding Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Al meer dan vijftig jaar houdt prof. em. jkvr. dr. Johanna Maria van Winter zich bezig met middeleeuwse studies. Zij studeerde geschiedenis in Groningen en Gent (1945-1953), met middeleeuwse geschiedenis als hoofdvak. In 1962 promoveerde ze op Ministerialiteit en ridderschap in Gelre en Zutphen. Hoewel ze het onderwerp niet zelf had gekozen, lag het haar zo goed dat ministerialiteit, ridderschap en adel in West-Europa een rode draad in haar onderzoek zijn gebleven. Daar kwamen twee belangrijke onderzoeksvelden bij: de geschiedenis van voeding en gezondheid en de geschiedenis van stad en provincie Utrecht, met speciale aandacht voor de Romeinse en middeleeuwse loop van Rijn en Vecht. Tot op de dag van vandaag doet zij onderzoek op deze terreinen. Deze bundel ter ere van haar negentigste verjaardag bevat de oogst van de afgelopen tien jaar: 29 artikelen, afkomstig uit (buitenlandse) bundels en tijdschriften, in of vertaald naar het Nederlands.Middeleeuwers in drievoud: hun woonplaats, verwantschap en voeding

Stažení Middeleeuwers in drievoud: hun woonplaats, verwantschap en voeding zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789087046705

  Publicatiedatum
  :

  09/12/2017

  Pagina’s
  :

  470

  Uitgever
  :

  Verloren b.v., uitgeverij

  Titel serie
  :

  Middeleeuwse studies en bronnen

  Nummer in serie
  :

  167

  Gewicht
  :

  1304 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  241 mm x 169 mm x 22 mm

  Editie
  :

  1e editie