Mijn baas kiest voor mijn talent Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Elk bedrijf is op zoek naar talent. Maar de betekenis die aan ‘talent’ wordt gegeven, verschilt erg van organisatie tot organisatie. Mijn baas kiest voor mijn talent reikt de handvatten aan om meteen met talent in je organisatie aan de slag te gaan. Daarbij putten de auteurs uit de inzichten van jarenlang veldwerk bij uiteenlopende organisaties in de profit- en non-profitsector.Deze herziene editie is volledig in lijn met de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je gemakkelijk het talentenprofiel van elke medewerker en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten in jouw organisatie. De ideale methode om in te schatten hoe medewerkers in een team elkaar kunnen versterken.Mijn baas kiest voor mijn talent

Stažení Mijn baas kiest voor mijn talent zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789082542233

  Publicatiedatum
  :

  22/11/2016

  Pagina’s
  :

  192

  Uitgever
  :

  Lannoo Campus

  Ondertitel
  :

  Hoe verbind je talenten van mensen met excellente resultaten?

  Gewicht
  :

  406 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 170 mm x 10 mm

  Editie
  :

  1e editie