Mijn bedrijf goed verzekerd?! Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Is uw bedrijf goed verzekerd en bent u daar wel helemaal zeker van? In Mijn bedrijf goed verzekerd?! loodsen twee experts u doorheen de labyrint van bedrijfsverzekeringen. In een heldere en toegankelijke taal geven ze krachtige adviezen en concrete tips voor het goed verzekeren van uw bedrijf.
De auteurs beschrijven de meest gangbare bedrijfsverzekeringen en bieden een antwoord op vragen als ‘Wat moet ik al dan niet verzekeren?’, ‘Kies ik wel voor de juiste polissen?’ en ‘Betaal ik niet te veel voor mijn verzekering?’
Bovendien vormen tal van praktijkvoorbeelden en kaderstukjes als ‘Gouden raad’, ‘Daar komt miserie van’ en ‘Nooit doen’ de perfecte leidraad om uw bedrijf optimaal te beschermen tegen alle risico’s.
Mijn bedrijf goed verzekerd?! helpt alle misvattingen over bedrijfsverzekeringen de wereld uit. Het is een aanrader voor zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die meer inzicht willen verwerven in hun verzekeringspolissen.Mijn bedrijf goed verzekerd?!

Stažení Mijn bedrijf goed verzekerd?! zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789020996685

  Publicatiedatum
  :

  14/08/2015

  Pagina’s
  :

  300

  Uitgever
  :

  Lannoo Campus

  Gewicht
  :

  647 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  250 mm x 180 mm x 20 mm

  Editie
  :

  6e editie