Morgen doe ik het nog beter Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen.
Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan coaches, intervisiebegeleiders en docenten. Mensen bevelen het boek aan bij collega’s en bij opleidingen staat het op de literatuurlijst.

De modellen zijn overzichtelijk, kort en bondig beschreven zodat ze direct te gebruiken zijn en de mooie kleurrijke illustraties maken dat je zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Het is niet meer nodig zelf naar modellen te zoeken, het is een tijdbesparend boek.
De ‘opwarmers’ zijn kort. ‘Waarom vind jij dat je dit hebt verdiend?” is een favoriete en inmiddels veel gebruikte starter en van de 25 ‘modellen’ die in het boek staan zorgt ‘roddelen’ voor een mooie dynamiek. Een ‘afsluiter’ als ‘tip of top’ zorg dat zelfs de laatste minuut van een bijeenkomst goed benut wordt.

Genoeg materiaal in dit boek voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten, voor het coachen van mensen en bij het werken met groepen.

Het artikel ‘De intervisiebegeleider balanceert’ (coachlinkmagazine 2016) is aan deze tweede druk toegevoegd.Morgen doe ik het nog beter

Stažení Morgen doe ik het nog beter zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789463650373

  Publicatiedatum
  :

  05/03/2018

  Pagina’s
  :

  174

  Uitgever
  :

  Elikser B.V. Uitgeverij

  Ondertitel
  :

  afwisselende werkvormen voor intervisie

  Gewicht
  :

  678 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  276 mm x 211 mm x 11 mm