Napoleon Deel 1: van strateeg tot keizer Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

De definitieve Nederlandstalige biografie over Napoleon, in twee boekdelen, toont het ware gelaat van de Corsicaanse immigrant die het schopte tot machtigste man ter wereld.
Napoleon Bonaparte (1769-1821) is een van de beroemdste en belangrijkste figuren uit de wereldgeschiedenis en spreekt nog steeds tot de verbeelding. Napoleon groeide op met de idealen van de Verlichting en de Franse Revolutie. Na zijn militaire overwinningen in Italië en Egypte deed hij een greep naar de macht en beëindigde de Revolutie. Hij ontpopte zich als een van de grootste militaire en politieke strategen uit de moderne tijd. In 1804 werd hij keizer van Frankrijk en hij realiseerde maatschappelijke vernieuwingen die tot vandaag blijven nazinderen. Maar zijn steile opmars leidde ook tot reusachtige conflicten en langdurige oorlogen in Europa die een zware tol eisten.
De gerenommeerde Napoleonkenner Johan Op de Beeck vertelt meesterlijk en meeslepend dit fascinerende levensverhaal. Hij besteedt ook aandacht aan het woelige privéleven van de keizer, bekijkt Napoleons houding ten aanzien van de (lage landen) en ontluistert de mythes die rond deze kolos van de geschiedenis heersen.

In oktober verschijnt het tweede deel, Van keizer tot mythe.Napoleon Deel 1: van strateeg tot keizer

Stažení Napoleon Deel 1: van strateeg tot keizer zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789022329115

  Publicatiedatum
  :

  30/07/2015

  Pagina’s
  :

  450

  Uitgever
  :

  Manteau

  Extra
  :

  Napoleon. Van strateeg tot keizer

  Gewicht
  :

  831 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  231 mm x 151 mm x 39 mm

  Editie
  :

  1e editie