Nepal Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto’s. Nepal is meer dan de Himalaya, het ?dak van de wereld?. Het is juist de verscheidenheid aan landschappen en cultuur die Nepal tot een aantrekkelijk reisdoel maakt. De diversiteit van de bevolkingsgroepen is zo mogelijk nog groter. De kleurrijke bevolking bestaat uit een groot aantal etnische groepen, waaronder Sherpa?s, Newars en Gurkha?s. In cultureel opzicht is Nepal een bijzonder boeiend land. Het oude centrum van de hoofdstad Kathmandu staat in schril contrast tot het moderne stadsdeel. De stoepa?s van Bodhnath en Swayambhunath zijn vooraanstaande boeddhistische bedevaartsoorden. Met hun pleinen en paleizen laten de koningssteden Patan en Bhaktapur het glorieuze verleden herleven. De vallei van Kathmandu is bezaaid met tempels. Omdat het merendeel daarvan nog dagelijks in gebruik is en het decor vormt voor het grote aantal festivals, zou je de vallei één groot openluchtmuseum kunnen noemen. Leon Peterse en Joke Petri maakten tientallen reizen naar verschillende Aziatische bestemmingen. Hun voorkeur gaat vooral uit naar het Indische subcontinent en Zuidoost-Azië.Nepal

Stažení Nepal zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789025760144

  Publicatiedatum
  :

  20/09/2015

  Pagina’s
  :

  195

  Uitgever
  :

  Dominicus

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  1645.3KB