Oorlog in het Westen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Veel van wat we denken te weten over de Tweede Wereldoorlog is nauwelijks op feiten gebaseerd maar komt voort uit vooropgezette ideeën van historici die elkaars werk steeds weer overschrijven. Al vijfenzestig jaar kijken we er op dezelfde manier naar, zeker als het gaat om de strijd in het weten van Europa.

James Holland is een jonge historicus met een diepgaande kennis over de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de afgelopen vijftien jaar honderden betrokkenen geïnterviewd, waaronder soldaten, hoge officieren, partizanen, verpleegsters en gewone burgers. Uit hun memoires, en bronnenonderzoek, weeft hij een samenhangend beeld dat veel van de gangbare ideeën over hoe het was om tijdens de Tweede Wereldoorlog te leven zal doen wankelen. In dit eerste deel van een trilogie beschrijft hij de periode van september 1939 tot de zomer van 1941.Oorlog in het Westen

Stažení Oorlog in het Westen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789025306854

  Publicatiedatum
  :

  29/11/2016

  Pagina’s
  :

  784

  Uitgever
  :

  Atheneaeum – Polak & van Gennep

  Ondertitel
  :

  soldaten en burgers in de Tweede Wereldoorlog, 1939-1941

  Extra
  :

  Oorlog in het Westen

  Gewicht
  :

  985 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  216 mm x 136 mm x 63 mm

  Editie
  :

  1e editie