Op het spel Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ?Op het spel?is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert ?special agent? Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt?

Eerdere titels van Karen Rose ?Sterf voor mij?, ?Schreeuw voor mij?, ?Moord voor mij?, ?De dood in haar ogen?, ?De mond gesnoerd?, ?Van mij alleen?, ?In vertrouwen?, ?Heb je me gemist?, ?Over de schreef?, ?Op de hielen?,? Niemand zeggen?, ?In de val?, ?In het donker?, ?In het vizier?, werden met mooie recensies overladen.

?Karen Rose schrijft zulke goed uitgewerkte thrillers dat je hartslag ervan omhoogschiet en je de pagina?s steeds sneller wilt omslaan.? Book Page

?Karen Rose bezorgt je koude rillingen.? Tess GerritsenOp het spel

Stažení Op het spel zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789026144448

  Publicatiedatum
  :

  21/02/2018

  Uitgever
  :

  De Fontein Romans & Spanning

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  1582.6KB