Op zoek naar de waarheid Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

‘Op zoek naar de waarheid’ van Elliot Higgins is een weergave van de beste lezing van TEDxAmsterdam 2016: zijn bijzondere verhaal over Bellingcat.

Het achterhalen van de waarheid in de huidige wereld van nepnieuws en misleidende informatie is als het zoeken naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg. Toch is dat precies wat Eliot Higgins doet. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby van één man resulteerde in 2014 in de oprichting van Bellingcat: een internationaal netwerk van freelance journalisten en onderzoekers die net als Higgins ‘open source investigation’ en social media gebruiken om zich te verdiepen in allerlei internationale conflicten en politieke vraagstukken.

In zijn TED-talk neemt Higgins je mee in het minutieuze onderzoek naar de feiten rondom het neerstorten van MH17. Hij vertelt hoe Bellingcat te werk gaat bij het filteren van informatie, hoe iedereen die beschikt over een internetverbinding kan bijdragen aan een transparantere wereld en hoe dit uiteindelijk tot een revolutionaire verschuiving van de macht kan leiden.Op zoek naar de waarheid

Stažení Op zoek naar de waarheid zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789047011163

  Publicatiedatum
  :

  17/11/2017

  Pagina’s
  :

  80

  Uitgever
  :

  Business Contact

  Ondertitel
  :

  Finding truth in a Post-truth World

  Gewicht
  :

  91 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  157 mm x 106 mm x 11 mm

  Editie
  :

  1e editie