Overzicht van het Belgisch administratief recht 2017 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Eenentwintigste geheel bijgewerkte editie van het standaardwerk over het Belgisch administratief recht. Het boek bevat een diepgaande bespreking van alle belangrijke bestuursrechtelijke leerstukken, zoals onder meer die betreffende de beginselen van behoorlijk bestuur en de werking van de openbare dienst.  Daarnaast biedt het boek een geactualiseerde en grondige bespreking van de grote onderwerpen uit het materieel administratief recht zoals het omgevingsrecht, het overheidsopdrachten- en het onteigeningsrecht, het openbaar ambt en de organisatie en de werking van de uiteenlopende vormen van lokaal en interlokaal bestuur.  Bijzondere aandacht gaat uit naar de rechtsbescherming van de burger tegenover het bestuur, waarbij de diverse vormen van repressieve rechtsbescherming en de almaar aan belang winnende alternatieve geschillenbeslechting uitgelicht worden.  Het geheel wordt onderbouwd met een massa verwijzingen naar de rechtsleer.

Dit boek biedt een gedetailleerde en vrij unieke bespreking van de rechtspraak van de Raad van State in verband met de toepassing van de nieuwigheden die door of krachtens de wet van 20 januari 2014 houdende hervorming van de bevoegdheid, de procedureregeling en de organisatie van de Raad van State zijn ingevoerd.  Verder wordt in de nieuwe uitgave het Vlaams onteigeningsdecreet  en de omgevingsvergunning besproken alsmede de nieuwe wetgeving op de concessies en de overheidsopdrachten.Overzicht van het Belgisch administratief recht 2017

Stažení Overzicht van het Belgisch administratief recht 2017 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789046596500

  Publicatiedatum
  :

  07/11/2017

  Pagina’s
  :

  1558

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer België

  Gewicht
  :

  2010 gr

  Uitvoering
  :

  Boek

  Afmetingen
  :

  240 mm x 160 mm x 60 mm

  Editie
  :

  1e editie