Parlementaire geschiedenis wet werk en zekerheid Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

De Wet werk en zekerheid (WWZ) wijzigt het Nederlandse ontslagrecht ingrijpend. Op 29 november 2013 werd het – toen nog – Wetsvoorstel werk en zekerheid aan de Tweede Kamer aangeboden. In minder dan zeven maanden tijd is het wetsvoorstel zowel in de Tweede Kamer alsook in de Eerste Kamer behandeld en uiteindelijk op 10 juni 2014 aangenomen. Tijdens de behandeling in de Eerste Kamer kondigde de minister reparatiewetgeving aan. Deze is opgenomen in de Verzamelwet SZW 2015 (Verzamelwet), die op 16 juli 2014 bij de Tweede Kamer is ingediend en op 25 november 2014 door de Eerste Kamer als hamerstuk is afgedaan.

Deze uitgave bestaat uit drie delen, waarvan de eerste twee delen gezamenlijk voorafgaand aan het derde deel verschijnen. De eerste twee delen beslaan de, thematisch en per wetsartikel gegroepeerde, chronologische parlementaire geschiedenis van de WWZ, inclusief de Verzamelwet.

Als bijlagen bij de eerste twee delen zijn geactualiseerde wetteksten opgenomen van de WWZ, de Wet melding collectief ontslag en de Wet op het algemeen verbindend en het onverbindend verklaren van bepalingen van collectieve arbeidsovereenkomsten. Voorts bevatten de eerste twee delen publicaties van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Raad voor de rechtspraak, voor zover deze tijdens de parlementaire behandeling een rol hebben gespeeld.

Het derde deel bevat AMvB’s en ministeriële besluiten en andere voor de WWZ relevante publicaties.

Van deze uitgave verschijnt tevens een digitale versie, die de mogelijkheid biedt teksten snel te doorzoeken.

Deze uitgave is onmisbaar voor eenieder die zich in de WWZ wil verdiepen en zich in praktijk, wetenschap of onderwijs met arbeidsrecht bezighoudt.

Prof. mr. G.C. Boot is rechter te Amsterdam en hoogleraar Arbeidsrecht, Universiteit Leiden.
Prof. mr. A.R. Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht, Erasmus School of Law, Rotterdam.
Mr. M.J.M.T. Keulaerds is advocaat, partner BarentsKrans, Den Haag.

De royalty’s komen ten goede aan de Stichting Advocaten voor Advocaten en de Stichting Rechters voor Rechters.Parlementaire geschiedenis wet werk en zekerheid

Stažení Parlementaire geschiedenis wet werk en zekerheid zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789462900370

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  1880

  Uitgever
  :

  Boom Juridische Uitgevers

  Gewicht
  :

  3279 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  251 mm x 177 mm x 103 mm

  Editie
  :

  1e editie