Personenbelasting 2017-2018 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Menig student heeft tijdens zijn opleiding fiscaliteit kennis gemaakt met de cursussen van Jos Vervoort. Binnen de hogeschool of in vormingscentra. Ook stagiairs IAB of BIBF bereiden zich op hun eindexamen voor met behulp van deze cursussen. Velen van hen vallen er later tijdens hun professionele carrière op terug.

De Belgische fiscaliteit wordt alsmaar ingewikkelder en wijzigt voortdurend. Jos Vervoort slaagt erin om de wetgeving op een bevattelijke wijze uit te leggen en rijkelijk met schema’s, overzichten en voorbeelden te verduidelijken. De synthese van wetsartikelen, de analyses van de auteur, de systematische vermelding van administratieve beschouwingen en van toetsingen door de rechtbanken geven een vrij volledig overzicht van de materie.

De Basiscursus Personenbelasting geeft een exhaustieve bespreking van de belastbare inkomsten, de overblijvende aftrekbare bestedingen en de uitgaven die recht geven op belastingvermindering. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de bouwleningen. Hier is de impact van de zesde staatshervorming het grootst. Telkens wordt er verwezen naar het overeenkomstige vak en de code in de aangifte.Personenbelasting 2017-2018

Stažení Personenbelasting 2017-2018 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789403000022

  Publicatiedatum
  :

  15/09/2017

  Pagina’s
  :

  661

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer België

  Titel serie
  :

  Fiscaal stramien

  Ondertitel
  :

  basiscursus

  Gewicht
  :

  1485 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  290 mm x 210 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie