PS Special Heeft u al een flitswerkgever? Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Welke wisselwerking bestaat er tussen de Wet werk en zekerheid (Wwz) en het wetsvoorstel Wet continuïteit ondernemingen I (Wco I)? Wat zijn de praktische gevolgen van verschillende normkaders voor werknemers en de doorstartpraktijk bij reorganisatie? Deze uitgave biedt u een helder beeld. Het arbeidsrecht en het insolventierecht hebben soms tegenstrijdige invloeden. Zo ook bij de wisselwerking tussen de Wet werk en zekerheid (Wwz) en het wetsvoorstel Wet continuïteit ondernemingen I (Wco I). Beide hebben praktische gevolgen voor werknemers bij reorganisaties (faillissement en doorstart). Op 1 juli 2015 is de Wwz voor het overgrote deel in werking getreden. De Tweede Kamer heeft op 21 juni 2016 het wetsvoorstel Wet continuïteit ondernemingen I (Wco I) aangenomen. De wetgever heeft nagelaten om bij deze (nieuwe) regelingen het insolventierecht en het arbeidsrecht geïntegreerd te benaderen. Dit leidt tot vragen bij de voortzetting van de onderneming na surseance of bij doorstart via faillissement. Heeft u al een flitswerkgever? legt enkele knelpunten en valkuilen bloot voor werknemers, ondernemers, doorstarters, curatoren, arbeidsrecht- en insolventiejuristen, rechter-commissarissen en rechters. U vindt aanbevelingen en praktische tips waarmee u zich een weg kunt banen in het (nieuwe) recht. Hierbij bieden twee handige schema#s u houvast. Het ene schema beschrijft de juridische stappen van de werknemer in een doorstartsituatie via faillissement, het andere is een flowchart van de Nederlandse stille bewindvoeringsprocedure. Deze uitgave biedt u als zodanig een zo compleet mogelijk beeld van het juridisch kader tijdens informele reorganisaties en doorstarts via een insolventieprocedure. Juridisch wetenschappelijk debat De meest voorkomende begrippen worden toegelicht, zoals verdwijnende onderneming, going concern-waarde, beoogd curator, gelieerde doorstarter en stille bewindvoering. Met deze uitgave heeft u niet alleen handvatten voor de dagelijkse praktijk, maar ook inzicht in het juridisch wetenschappelijke debat. U vindt een volledige en gelijkwaardige behandeling van de twee rechtsgebieden op het snijvlak van de (formele) reorganisatie: het arbeidsrecht en het insolventierecht. Voor argumentatie in uw eigen dossiers vindt u een overzicht van vakliteratuur en aangehaalde jurisprudentie.PS Special Heeft u al een flitswerkgever?

Stažení PS Special Heeft u al een flitswerkgever? zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013139402

  Publicatiedatum
  :

  22/09/2016

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Kluwer BV

  Ondertitel
  :

  Een multidisciplinaire behandeling van de (in)formele reorganisatie

  Gewicht
  :

  261 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  243 mm x 162 mm x 11 mm

  Editie
  :

  1e editie