Recht en bio-ethiek Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Heeft een patiënt enkel rechten en geen plichten? – Moeten dokters kindermishandeling melden aan de politie? – Een patiënt weigert een bloedtransfusie. Wat nu? – Wanneer mag je organen wegnemen bij een overleden patiënt? De kost van de gezondheidszorg wordt betaald door de samenleving, die toezicht uitoefent op de besteding daarvan. Dat heeft geleid tot een enorm arsenaal aan juridische regels. Zonder te vervallen in technische details, geeft dit boek de niet-juridisch geschoolde zorgverlener alle noodzakelijke inzichten om, in versterkt vertrouwen, zorg voor de gezondheid te geven. Recht en bio-ethiek biedt een antwoord op deze vragen waar al wie een beroep in de gezondheidszorg uitoefent of daarvoor studeert wel eens mee te maken krijgt. Ook zeer actuele thema’s als euthanasie bij jongeren, de vertegenwoordiging van wilsonbekwame meerderjarige patiënten en de gewijzigde regels voor de beroepsuitoefening in de gezondheidszorg worden in dit boek uitvoerig behandeld.


De belangrijkste wetteksten bij Recht en bio-ethiek kunt u downloaden via www.lannoocampus.be.Recht en bio-ethiek

Stažení Recht en bio-ethiek zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401421683

  Publicatiedatum
  :

  01/08/2015

  Pagina’s
  :

  280

  Uitgever
  :

  Lannoo Campus

  Gewicht
  :

  583 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 170 mm x 20 mm

  Editie
  :

  4e editie