Spring eruit met je sollicitatiebrief Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een sollicitatiebrief maakt het verschil tussen wel of niet uitgenodigd worden en is daarmee een van de belangrijkste schakels op weg naar een nieuwe baan.

Veel mensen breken zich het hoofd over hun sollicitatiebrief. Hoe lang moet de brief zijn? Wat zet je in de brief en wat in je cv? Wat is er anders en wat is hetzelfde gebleven nu brieven steeds vaker per e-mail of met een webformulier verstuurd worden?

In dit boek wordt stap voor stap beschreven hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft. Wat zijn belangrijke uitgangspunten, regels en valkuilen? Aan de hand van tien voorbeelden, die uitgebreid besproken worden, wordt uit de doeken gedaan hoe een personeelsselecteur een sollicitatiebrief leest. Het boek is daarmee het meest complete en actuele boek over het opstellen van een succesvolle sollicitatiebrief.

De auteur studeerde personeelswerk en bedrijfssociologie, waarna hij als personeelsfunctionaris bij uiteenlopende bedrijven in dienst was. Tevens is hij werkzaam geweest als outplacement-, reïntegratie- en loopbaanadviseur. Via columns, twitter en de website Loopbaanadvies.net helpt hij werknemers bij de volgende stap in hun carrière.Spring eruit met je sollicitatiebrief

Stažení Spring eruit met je sollicitatiebrief zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789059724952

  Publicatiedatum
  :

  30/07/2015

  Pagina’s
  :

  144

  Uitgever
  :

  Eburon

  Ondertitel
  :

  Derde herziene druk 2015

  Extra
  :

  Spring eruit met je sollicitatiebrief

  Gewicht
  :

  295 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 172 mm x 9 mm