Stilte agenda 2015 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Hij bestaat: een agenda waarvan je tot rust komt, in plaats van in de stress te schieten. Deze stilteagenda biedt genoeg handvatten om even op adem te komen.
Met praktische oefeningen en tips helpt schrijver en stiltetrainer Mirjam van der Vegt om de waan van de dag te bestrijden. Prachtige verstilde beelden en uitspraken zorgen voor het broodnodige voedsel dat een onrustige geest nodig heeft. Er is genoeg witruimte om te schrijven en speling te geven aan de dingen van het leven die er echt toe doen. Deze agenda is geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. De inhoud moedigt aan om je agenda niet langer je leven te laten bepalen, maar andersom: jouw leven bepaalt je agenda

Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand veelgeprezen romans (Schaduwvlucht, De laatste patiënt, De zomer van de vreemdeling) en het stilteboek Koester je hart met het bijbehorende werkboek Stille momenten. Mirjam is te boeken voor lezingen en (individuele) trainingen rondom stilte via ww.mirjamvandervegt.nl.Stilte agenda 2015

Stažení Stilte agenda 2015 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789023927747

  Formaat
  :

  187 mm x 152 mm x 24 mm

  Kleur
  :

  Adresboek

  Merk
  :

  Boekencentrum

  Indeling
  :

  invulling van jou leven