Straight-Line Leadership Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Straight-Line Leadership is Dusan Djukich’s lang verwachte introductie in de krachtige wereld van Straight-Line Coaching. Hij onthuld in dit boek wat er exact nodig is voor een krachtig persoonlijk en zakelijk leven.

Of je nu een CEO, eigenaar van een klein bedrijf, sporter, of iemand bent die een verschil wil maken, je leert krachtige distincties die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagingen op te lossen en nieuwe resultaten te creëren. Daarnaast word je bedreven in het ondersteunen van anderen om hun uitdagingen op te lossen, en dat met precisie en kracht.

Dit boek is een demonstratie van waarom Djukich wordt gezien als de ultieme “performance catalyst” in business.Straight-Line Leadership

Stažení Straight-Line Leadership zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789082686609

  Publicatiedatum
  :

  12/05/2017

  Pagina’s
  :

  200

  Uitgever
  :

  Straight-Line Coaching Europe

  Gewicht
  :

  641 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  244 mm x 172 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie