Succesvol overtuigen voor verkopers en vertegenwoordigers Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Doeltreffende methoden en eenvoudige technieken om het vertrouwen van iedere klant te winnen en elk verkoopsgesprek met succes af te ronden
Overtuigen voor verkopers en vertegenwoordigers is een inspirerend, makkelijk te lezen boek dat u tientallen beproefde, efficiënte methoden en technieken aan de hand doet die u meteen kunt gebruiken om kopers te overtuigen.

Het boek is opgezet rond vier essentiële thema’s:

Hoe u het overtuigingsspel kunt spelen: de acht magische sleutels die kopers beheersen; de vijftien manieren die ervoor zorgen dat kopers u geloven; hoe u mensen door tijdsdruk kunt laten beslissen; en de acht verbale overredingsmiddelen waarmee u de koper naar uw pijpen laat dansen.

Hoe u elke koper kunt analyseren: hoe u ‘matches’ kunt onderscheiden van ‘mismatchers’; wat kopers motiveert; en hoe kopers besluiten wat ze willen.

Hoe u een Power Persuader wordt: hoe u charisma kunt ontwikkelen en de twaalf manieren om charismatisch over te komen op iedereen die u tegenkomt; de geheimen voor het herinneren van namen en gezichten; en een aantal simpele manieren om kopers te overtuigen met behulp van humor.

Hoe u overtuigingstechnieken kunt leren beheersen: de acht manieren om een boze koper te overtuigen; hoe u geloofwaardigheid kweekt; en de acht redenen waarom kopers zich soms niet blootgeven.

Deze onmisbare schatkamer aan bruikbare ideeën leert u elk geheim, elke truc en strategie die u nodig hebt om kopers zover te krijgen dat ze in u geloven en doen wat u wilt dat ze doen: kopen wat u verkoopt!Succesvol overtuigen voor verkopers en vertegenwoordigers

Stažení Succesvol overtuigen voor verkopers en vertegenwoordigers zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789044734898

  Publicatiedatum
  :

  14/11/2015

  Pagina’s
  :

  288

  Uitgever
  :

  Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU

  Extra
  :

  Succesvol overtuigen voor verkopers en vertegenwoordigers

  Gewicht
  :

  520 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  225 mm x 158 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie