Toekomst in eigen handen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Er waart een spook door Europa – het spook van het zogenaamde populisme. Overal komen de kiezers in opstand tegen het establishment. Ze hebben lak aan massa-immigratie, globalisering en politieke correctheid. Ze krijgen geen gehoor bij de politieke, sociaal-economische en culture-le elites. De gewone man en vrouw voelen zich door deze elites verraden. Vandaar de opgang van Geert Wilders in Nederland, Marine Le Pen in Frankrijk en Frauke Petry in Duitsland. Het Brexit-referendum en de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten maken ook deel uit van die grondstroom. In Vlaanderen wordt de beweging vertegenwoordigd door het Vlaams Belang.

Tom Van Grieken (1986) zet voor het eerst op papier waarom de patriottische, sociale rechter-zijde de kracht van de toekomst is. De jonge voorzitter van het Vlaams Belang neemt gedurfde standpunten in. Hij legt uit waarom democratie, welvaart en sociale rechtvaardigheid het best kunnen georganiseerd worden binnen het kader van de natiestaat. Hij verzet zich tegen de ge-dachte dat er niets te doen valt aan problemen als massa-immigratie en globalisering. Tijd om de toekomst weer in eigen handen te nemen.

Wie beter wil begrijpen waar de politieke strijd van de komende twintig jaar over zal gaan, moet dit boek lezen.Toekomst in eigen handen

Stažení Toekomst in eigen handen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789049024253

  Publicatiedatum
  :

  04/05/2017

  Pagina’s
  :

  352

  Uitgever
  :

  Praag, Uitgeverij Van

  Ondertitel
  :

  opstand tegen de elites

  Gewicht
  :

  494 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  215 mm x 135 mm x 31 mm

  Editie
  :

  1e editie