Van naald tot draad / 2 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Leer nu je eigen leuke spullen naaien, breien of haken voor je kleintje. Sokjes voor je baby, een knuffel voor je peuter of een heuse dinostaart voor je kleuter! Van Naald Tot Draad 2, creatieve ideeën voor mama’s is een echte must voor alle creatieve mama’s én meisjes. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je unieke spullen kunt naaien, breien en haken. Van een schattige pixiemuts, een stoere dinostaart, de mooiste lakentjes, dekentjes en kussens, kleurrijke slingers, tot een tafeltent om jaloers op te zijn. Zowel voor beginners als gevorderden! Boordevol inspiratie en tips: – voor het opbergen van stoffen, wol en naaigerief, – voor het creëren van een eigen plek waar je jezelf kunt zijn en die tegelijkertijd je creativiteit aanwakkert, – om de kinderkamer een persoonlijke toets te geven.Van naald tot draad / 2

Stažení Van naald tot draad / 2 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401410175

  Publicatiedatum
  :

  14/08/2015

  Pagina’s
  :

  65

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  6386.2KB