Vastgoed in pocket voor het Vlaamse Gewest 2017-2018 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Wie moet er zorgen voor het energieprestatiecertificaat (EPC) bij de verkoop van een woning? Heb je het EPC ook nodig bij de verhuur van een appartement? Welke gevolgen heeft de zesde staatshervorming op het vlak van de woonfiscaliteit? Hoe wordt de meerwaarde op onroerende goederen belast? Wie kan een recht van voorkoop uitoefenen? Wat als er bij de overdracht van een grond een verontreiniging werd vastgesteld?

Vastgoed in Pocket geeft aan de hand van meer dan vijfhonderd alfabetisch gerangschikte trefwoorden een antwoord op al uw vragen over de financiering en de fiscale aspecten van vastgoedtransacties, de milieuvoorschriften en de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Troeven

 • vele voorbeelden uit de praktijk,
 • handige checklists,
 • nuttige adressen,
 • tarieven om te vergelijken,
 • praktische tips.

 

Vastgoed in Pocket  is een complete en onmisbare leidraad voor iedere professional in de vastgoedsector.

 

Over de auteurs:

Pascal Dauw is licentiaat in de rechten en erkend belastingconsulent (IAB/IEC). Hij werkt als taxpartner bij BDO Belastingconsulenten en is lid van het Centre of Competence dat BDO voor specifieke btw-vragen heeft opgericht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de btw-aspecten van bedrijfsherstructureringen en vastgoedoperaties. Ook is hij auteur van diverse publicaties en een gewaardeerd spreker op nationale en internationale btw-seminaries.

Frederik De Roo is fiscalist en is managing partner van BDO Tax en Legal. Hij is een gewaardeerd gastdocent voor verschillende beroepsinstellingen (Kluwer, Vlerick Platform Entrepreneurial Buyouts (PEBO), Brugge Business school, Fiscaal Informatief, Kennis Ateliers) en schrijft geregeld artikels voor fiscale tijdschriften zoals De vennootschap.

Didier Dhaenens
behaalde in 1984 zijn licentiaatsdiploma in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Sindsdien is hij als advocaat verbonden aan de Antwerpse balie. Naast advocaat-vennoot van het advocatenkantoor Dhaenens & Vermeulen is Didier Dhaenens plaatsvervangend vrederechter en sinds jaren docent bij Syntra-AB (Antwerpen en Vlaams-Brabant). Zijn voorkeurmateries zijn vastgoedrecht, verzekeringen en aansprakelijkheid. Hij is auteur van talrijke artikels, die onder meer gepubliceerd worden op de website ImmoSpector News van Wolters Kluwer.

Alvin Wittens is geassocieerd notaris in Wijnegem. Hij schrijft regelmatig artikels over onder meer vastgoedrecht, fiscaal recht en familierecht. Ook is hij lesgever voor cursussen die door de Koninklijke Federatie van Belgische Notarissen worden georganiseerd.Vastgoed in pocket voor het Vlaamse Gewest 2017-2018

Stažení Vastgoed in pocket voor het Vlaamse Gewest 2017-2018 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789046599587

  Publicatiedatum
  :

  04/10/2017

  Pagina’s
  :

  841

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer België

  Gewicht
  :

  1500 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  1e editie