Verrekenprijzen; de verdeling van de winst van een multinational Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Verrekenprijzen, de verdeling van de winst van een multinational behandelt de materiële, formele en management control aspecten van verrekenprijzen. De uitgave gaat in op het arm#s-length beginsel (dat in het internationale belastingrecht een steeds grotere rol speelt) en plaatst dit in de context van het Nederlandse belastingrecht. Uiteraard worden het Nederlandse beleid voor de toepassing van het arm#s-length beginsel en het gebruik van de verschillende verrekenprijsmethoden uitgebreid besproken – onder andere in relatie tot de door het BEPS- project aangepaste OESO-richtlijnen. Daarnaast leest u in deze uitgave alles over de maatschappelijke en politieke discussie rondom transfer pricing. Een ideaal handboek of naslagwerk voor studenten, professionals en anderen met interesse in dit dynamische thema.Verrekenprijzen; de verdeling van de winst van een multinational

Stažení Verrekenprijzen; de verdeling van de winst van een multinational zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013140200

  Publicatiedatum
  :

  10/08/2017

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Kluwer BV

  Titel serie
  :

  Fiscale monografieën

  Nummer in serie
  :

  115

  Gewicht
  :

  479 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 158 mm x 17 mm

  Editie
  :

  4e editie