Vertrouwen in het burgerlijke recht Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

#Vertrouwen in het burgerlijke recht# is een van de drie boeken die prof. mr. S.C.J.J. Kortmann bij zijn afscheid als hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit heeft ontvangen. De andere twee delen zijn: #Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht# (Serie vanwege het Van der Heijden Instituut, deel 150) en #Trust and good faith across borders# (Series Law of Business and Finance, volume 15). De drie boeken tezamen vormen het Liber amicorum voor prof. mr. S.C.J.J. Kortmann. ‘Vertrouwen’ is een kernthema in dit boek. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn opkomst en grenzen van stapled claims, vertrouwen in de faillissementscurator en bescherming van vertrouwen in het familie (vermogens)recht.Vertrouwen in het burgerlijke recht

Stažení Vertrouwen in het burgerlijke recht zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013145069

  Publicatiedatum
  :

  16/10/2017

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Kluwer BV

  Titel serie
  :

  Onderneming en recht

  Nummer in serie
  :

  100

  Ondertitel
  :

  Liber Amicorum Prof. mr. S.C.J.J. Kortmann

  Gewicht
  :

  1181 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  249 mm x 170 mm x 40 mm

  Editie
  :

  1e editie