Vrolijk agenda – klein 2014 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

De VrolijkAgenda 2014 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto’s en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten – trendy vormgegeven door Studio Vrolijk. Verkrijgbaar in 2 formaten.
Deze agenda is voor veel vrouwen een onmisbaar product geworden. Hij biedt net dat beetje extra dat voor christenvrouwen belangrijk is.Dagen glippen tussen je vingers door. Hoe zorg je ervoor dat je zo leeft dat je van je dagen geniet? ‘Leer ons onze dagen tellen,’ staat er in de Bijbel. Wie telt, loopt minder het risico dat de dagen zich aaneenrijgen. Deze agenda helpt je om zorgvuldig met je tijd om te gaan. Alles wat je in deze agenda noteert, vormt met de prachtige lay-out een mooi tijdsdocument waar je ook na dit jaar met liefde doorheen bladert.Vrolijk agenda - klein 2014

Stažení Vrolijk agenda – klein 2014 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789023926726

  Formaat
  :

  159 mm x 137 mm x 33 mm

  Kleur
  :

  Met spiraalband

  Merk
  :

  Boekencentrum

  Indeling
  :

  geniet van je tijd