Waterloo Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

In Waterloo versloegen Britse soldaten, het Pruisische leger van Blücher en de Nederlandse troepen van de Prins van Oranje onder het bevel van de Britse hertog van Wellington op 18 juni 1815 definitief het leger van de Franse keizer Napoleon. Toch zal Waterloo tot in de eeuwigheid geassocieerd worden met de overwonnene, niet met de overwinnaar. Het is een paradox die zich slechts één keer in de geschiedenis heeft voorgedaan. Gewezen televisiejournalist Johan Op de Beeck specialiseerde zich als geschiedkundig auteur in Napoleon. In 2012 publiceerde hij de bestseller Napoleons nachtmerrie, over hoe de keizer en zijn soldaten in 1812 ten onder gingen in Rusland. In zijn nieuwe boek maakt hij minutieus een politieke en militaire analyse van Waterloo, een van de belangrijkste veldslagen uit de geschiedenis. Zijn benadering is uniek omdat ook de rol van de Belgen en de Nederlanders wordt belicht. Ooggetuigenverslagen van soldaten die meevochten, brengen een spannend relaas en verwoorden uit eerste hand het geweld en de gruwel op het slagveld in Waterloo, een apocalyptisch tafereel waarbij zo’n 50.000 doden en gewonden vielen.Waterloo

Stažení Waterloo zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789022328545

  Publicatiedatum
  :

  30/07/2015

  Pagina’s
  :

  432

  Uitgever
  :

  Manteau

  Ondertitel
  :

  de laatste 100 dagen van Napoleon

  Extra
  :

  Waterloo

  Gewicht
  :

  744 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  230 mm x 150 mm x 33 mm

  Editie
  :

  1e editie