Wetgeving toezicht financiële markten 2018 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Houdt u zich bezig met toezicht op de financiële markten? Dan komt deze titel u voortdurend van pas. In deze uitgave is alle relevante wet- en regelgeving per 3 januari 2018 voor u samengebracht tot één handzame pocketeditie. Nu inclusief MiFID II en vindplaatsen van Europese bronnen. Ideaal voor student en professional. Begeeft u zich als professional op het terrein van financiële markten? Dan weet u als geen ander dat de wet- en regelgeving binnen dit werkveld bijzonder veranderlijk en divers kan zijn. Zelfs voor de meest ervaren specialist is het onmogelijk alle actuele wetten en regels te onthouden. Wetgeving toezicht financiële markten 2018 biedt de oplossing voor dit probleem. In deze pocket vindt u een complete verzameling van het per 3 januari 2018 geldende recht, inclusief de implementatie van MiFID II. En bovendien bevat de titel vindplaatsen van (met name) Europese bronnen die vanwege hun omvang niet in deze handzame uitgave werden worden opgenomen. De bundel bevat de Wet op het financieel toezicht en de daarbij behorende uitvoeringsregelingen, toezichthouderregels en beleidsregels van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten. Voor uw gemak is daarbij een overzicht van de hoofdstukken waaruit de Wet op het financieel toezicht bestaat en de daarbij behorende lagere regelgeving en beleidsregels van de Nederlandse toezichthouders toegevoegd. De Europese toezichtregels worden ook steeds belangrijker. Daarom zijn de Europese richtlijnen en verordeningen eveneens opgenomen, evenals overzichten van de overige belangrijke Europese bronnen die raken aan de financiële markten. Tot slot is in deze pocket wet- en regelgeving opgenomen die sterk samenhangt met het toezicht op de effectenmarkten en financiële ondernemingen. Denk hierbij onder andere aan: de Wet inzake consumentenkrediet, de wetgeving ter zake van betaaldiensten en de Wet toezicht financiële verslaggeving. Kortom: een allesomvattende, handzame bundel voor iedereen die zich bezighoudt met toezicht op de financiële markten. Ideaal voor professional en student.Wetgeving toezicht financiële markten 2018

Stažení Wetgeving toezicht financiële markten 2018 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013148213

  Publicatiedatum
  :

  09/03/2018

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer

  Gewicht
  :

  1524 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  237 mm x 159 mm x 54 mm

  Editie
  :

  1e editie