WWZ in modellen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Met de gefaseerde invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015, zijn de spelregels van het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar. Op vele onderdelen is een nieuwe denkwijze vereist en zullen de diep ingesleten paden moeten worden verlaten .De wetgever heeft, onder meer met een veel uitgebreidere wettelijke beschrijving, getracht het stelsel te vereenvoudigen. Of dat lukt zal de toekomst moeten uitwijzen. Feit is in ieder geval dat, met deze grondige verandering van de gehele systematiek, alle HR-processen en bijbehorende arbeidsrechtelijke context moeten worden aangepast.

In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de WWZ en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald in niet minder dan 97 handzame modellen! Daartoe is dit boek opgedeeld in vier thema’s, zijnde:
– het aangaan van de arbeidsovereenkomst;
– bijzondere bedingen;
– zieke werknemer;
– het einde van de arbeidsovereenkomst.

Voor nagenoeg elke praktijksituatie treft u in dit boek standaardbrieven, contracten en processtukken aan. Deze zijn voorzien van praktische uitleg, tips en dwarsverbanden. Hiermee hopen de auteurs het doel van de WWZ, namelijk het vereenvoudigen van het ontslagrecht en daaraan gelieerde gebieden, voor u allen te verwezenlijken. Het omvangrijke team van negen auteurs wenst u dan ook veel

Dit boek is bestemd voor advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.WWZ in modellen

Stažení WWZ in modellen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789462901230

  Publicatiedatum
  :

  28/10/2015

  Pagina’s
  :

  900

  Uitgever
  :

  Boom Juridische Uitgevers

  Ondertitel
  :

  de WWZ uitgelegd en praktisch toegepast in overeenkomsten, brieven en modellen

  Gewicht
  :

  1577 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  248 mm x 186 mm x 50 mm

  Editie
  :

  1e editie