Zakboekje overheidsopdrachten 2018 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een overheidsopdracht is nooit evident. De kleinste procedurefout kan voor zowel een overheid als een bedrijf catastrofaal zijn. U wilt juridisch juist handelen, maar u heeft misschien geen tijd om de overheidsopdrachtenwetgeving helemaal te bestuderen? Of u heeft een specifieke vraag waarop u snel een antwoord wilt? Dan is het Zakboekje Overheidsopdrachten – Klassieke sectoren 2018 zeker iets voor u!

Het Zakboekje Overheidsopdrachten- Klassieke sectoren 2018 legt niet-specialisten stap voor stap uit wat ze moeten doen en waarop ze moeten letten: van de opstelling van een bestek via de plaatsing tot en met de uitvoering van de opdracht. Ook aanverwante thema’s zoals de erkenning van aannemers en de opdrachten voor rekening van gemeenten worden helder en beknopt uitgelegd. De informatie wordt aangevuld met praktijkvoorbeelden, relevante uittreksels uit de wetgeving en belangrijke rechtspraak.

Deze grondig vernieuwde editie is volledig afgestemd op de nieuwe overheidsopdrachtenwetgeving die van kracht is sinds 30 juni 2017. U krijgt onder meer een overzicht van:

 • het nieuw juridisch kader voor overheidsopdrachten in de klassieke sectoren;
 • een overzicht van de mogelijke plaatsings- en gunningsprocedures;
 • aangepaste regels rond uitvoering voor werken, leveringen en diensten;
 • specifieke en aanvullende opdrachten en procedures;
 • een duidelijk overzicht van de Europese drempelbedragen;
 • de wetteksten van de nieuwe Wet inzake overheidsopdrachten, het nieuwe KB Plaatsing en van het aangepaste KB Uitvoering.

Auteur Luc Westhovens is licentiaat in de rechten en momenteel verantwoordelijk voor het administratief en juridisch toezicht op de overheidsopdrachten voor het Provinciebestuur van Limburg. 

Dit is het eerste deel in een reeks van twee. In het tweede deel – het – bundelt auteur Patrick Thiel alle relevante wetteksten rond overheidsopdrachten voor zowel klassieke als speciale sectoren in een handig zakboekformaat.

Bij aankoop van samen met geniet u een korting van 15%.Zakboekje overheidsopdrachten 2018

Stažení Zakboekje overheidsopdrachten 2018 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789046586730

  Publicatiedatum
  :

  28/12/2017

  Pagina’s
  :

  760

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer België

  Ondertitel
  :

  klassieke sectoren

  Gewicht
  :

  571 gr

  Uitvoering
  :

  Boek

  Editie
  :

  1e editie