Zo simpel is marketing! – 75 marketingacties voor gegarandeerd succes Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Het draait tegenwoordig om digitale media als Social Media. Voor velen is dit onbekend terrein. Na het lezen van dit boek niet meer: in 75 marketingacties worden de nodige stappen gemaakt om jouw business een vliegende start te geven. Dit zonder marketingkennis en budget! Marketing helpt bij het vermarkten van aanbod. Daarover is genoeg gepubliceerd. Het boek ‘Zo simpel is marketing!’ is voor mensen die concreet aan de slag willen met het promoten van hun business. Die echt (actie) willen ondernemen. Voor mensen die relaties willen bouwen en meer uit zichzelf en de organisatie willen halen. Met slimme stappen is dit snel realiseerbaar, maar zeggen en doen staan vaak ver van elkaar af. Zonde, een geweldig product of dienst verdient een geweldige marketing!Zo simpel is marketing! - 75 marketingacties voor gegarandeerd succes

Stažení Zo simpel is marketing! – 75 marketingacties voor gegarandeerd succes zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789402233773

  Publicatiedatum
  :

  24/02/2018

  Pagina’s
  :

  344

  Uitgever
  :

  Boekscout VOF

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  1e editie